Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási információk

Házhozszállítás futárszolgálattal

 

Az utánvételes és előre utalásos csomagjainkat is GLS futár szállítja házhoz, egységesen bruttó 2500,- Ft azaz kettőezer-ötszáz forint díjért. /Ha Ön utánvéttel rendel akkor a 2500,- Ft szállítási díjon felül további 500,-Ft díjat kell még megfizetnie./. Természetesen - előre egyeztetett időpontban - van lehetőség személyes átvételre is székhelyünkön: 6756 Tiszasziget Kolozsvári u 24.

 

www.rosegarden.hu weblapról rendelt termékeket kizárólagosan GLS juttatja el Vevőkhöz. A megrendelés során a „Termék szállításának módja” pontban kell megjelölnie Vevőnek, ezt, mely Vállalkozásunk esetében kizárólagosan GLS futár módot jelent.

A kiszállítás a csomag futár általi felvételtől számítva 24 órán belül - munkanapokon - történik, a kézbesítés reggelén sms-ben illetve a várható érkezés előtt telefonon is értesíti a futár a megrendelőt.

A GLS futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni az Ön részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a GLS a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről tájékoztatja Önt, és a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Vevő köteles a csomagot kézbesítéskor a futár előtt megvizsgálni. A csomagoláson, terméken észlelt sérülés esetén jegyzőkönyv felvételét kell kérnie a futártól, sérülés esetén pedig a csomagot nem köteles átvenni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt Vállalkozás nem fogad el! A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban.